Glöm mig

Alex Schulman

ljudbok150 kr (inkl. moms)

Sökandet efter försoning

Alex är på väg till barndomstorpet i Värmland för att hämta hem sin mamma, som stängt in sig på ett rum och druckit flera dagar i sträck. I hemlighet har han redan kontaktat ett behandlingshem för alkoholister. Han när ett hopp, för någonstans djupt inom honom finns ljusa minnen. Minnen av en kärleksfull och närvarande mamma. Vad var det egentligen som gick fel mellan dem?

Glöm mig är en gripande skildring av en vacklande relation mellan mor och son, men också en självutlämnande berättelse om medberoende och förnekelse. Framför allt är det en bok om människans outtröttliga behov av kärlek och närhet.


Alex Schulman (född 1976) debuterade 2009 med den skönlitterära romanen Skynda att älska, tillägnad sin avlidne pappa Allan Schulman. 2011 gav han ut sin andra roman Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Ihop med Sigge Eklund har Alex Schulman Sveriges största podcast. Tillsammans skrev de boken TID – Livet är inte kronologiskt, som blev 2015 års bäst sålda biografi.

Ljudboken är inläst av författaren själv.

Formats:
MP3 short files, zip, MP3 single file, AAC single file
Förlag:
Bookmark Förlag
Utgiven:
2016-10-03
Typ:
Ljudböcker
Språk:
Svenska (Swedish)
Längd:
18077 Seconds
ISBN:
9789188345523

Recensioner

Sveriges Radio

En moder kan skicka hur många hårda sms som helst. Hon kan skriva "glöm mig". Barnet kommer aldrig glömma - han kommer alltid beundra henne och vilja komma henne nära.

Anneli Dufva

Läs mer

Fler titlar av samma författare